Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Nanette Real Estate Group 2014. augusztus 31-én beszüntette magyarországi tevékenységét. A jótállási időszak lejártával 2016-tal a kivitelező Nanette Construction Hungary Kft. is bezárta irodáját. Amennyiben olyan hibát szeretne bejelenteni, amire kiterjesztett (3 éven túli) jótállás vonatkozik, ezt a garancia@nanette.co.hu címen teheti meg.

Mandarin Kert Budapest XI., Bartók Béla út 98-102.

Minden, amit a házról tudni lehet: www.mandarinkert.hu

A Mandarin Kert lakópark Újbudán, a gyönyörűen felújított, nagypolgári hangulatú Bartók Béla út értékes részén található. A különleges tervezésű épületből kilépve egy rövid sétával elérhető a Feneketlen-tó ősfákkal szegélyezett, romantikus parkja, számos játszótér és sportpálya, de a közelben megtalálható nagyáruház, egészségügyi központ és a kerület legnagyobb piaca is. Különösen vonzóvá teszi e városrészt a már meglévő kiváló infrastruktúra, valamint a közelben épülő 4-es metró.

Az épület mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, tíz percre található a pesti belváros és a Déli Pályaudvar, de a Balaton felé vezető autópályára és az MO körgyűrűre is 10-15 perc alatt kijuthatnak innen a leendő lakók.

A Bartók Béla út - Benedikt Ottó utca - Hamzsbégi út által határolt mintegy 9000 nm-es telken nem csak egy attraktív épületkomplexum, de egy új, lakóparki életforma minden eleme is megvalósul. A praktikus elrendezésű, kedvező költségekkel üzemeltethető, nagyrészt erkélyes lakások legtöbbje a környező parkokra, vagy a parkosított belső udvarra néz. A lakások műszaki kialakítása európai minőséget tükröz.

A Mandarin Kert egyetemekhez és irodaházakhoz közeli lakásai befektetésnek is elsőrangúak, hiszen gazdaságos fenntarthatóságuk és kiváló elhelyezkedésük révén mindig könnyen kiadhatóak lesznek, így biztos bevételt nyújtanak leendő tulajdonosaiknak.

Átadás: Azonnal költözhető!

A ház weboldala: www.mandarinkert.hu

A ház címe: Budapest XI., Bartók Béla út 98-102.

Látványképek

Mandarin Kert
Mandarin Kert
Mandarin Kert
Mandarin Kert

További képek a ház weboldalán!