2014. április 19.

Bezár a Nanette Harmony iroda

Tekintettel arra, hogy a házban már csak 3 szabad lakás maradt, április 4-ével bezár a Nanette Harmony. Az érdeklődők a lakásokat a jövőben előzetes időpont-egyeztetést követően tudják megtekinteni.

Bejegyezték a City Home Mester u. 83/C társasházat
2014.04.02.

A korábban elkészült A és B épületekhez hasonlóan a földhivatal március 31-ével bejegyezte a City Home Mester u. 83/C társasházat, illetve megnyitotta az egyes ingatlanok külön tulajdoni lapjait, amelyeken széljegyen ott szerepelnek az új tulajdonosok.

Már csak 3 szabad lakás
2014.03.20.

Lassan az utolsó lakások is elkelnek a házban, jelenleg már csak a különlegesebb ajánlatot keresőket várja két penthouse és egy 3 szobás kertes lakás. Persze más, hasonló adottságú házainkban ennél még jóval nagyobb a választék, az érdeklődőknek mindenképpen javasoljuk, hogy további ajánlatokért vegyék fel munkatársunkkal a kapcsolatot a (06 30) 521-3993-as telefonszámon.

 
 
 
   
 

Amennyiben eladó üzlethelyiséget keres, kérjük tekintse meg kínálatunkat! »

Új lakás  

Sokan teszik fel a kérdést, miért is vásároljanak új lakást, amikor bőséges a kínálat a sokszor kedvezőbb árú, részben vagy egészében felújított használt lakásokból is. Mi az a többlet, az a plusz, amit egy új építésű ház és lakás nyújtani képes egy 40-50 éves panelházzal vagy 80-100 éves régi bérházzal szemben? A válaszokat itt ABC-rendbe szedve mind megtalálják.

Válaszaink
1. Befektetés és értékteremtés
Különösen az építkezés kezdetekor számít rendkívül jó befektetésnek lakást vásárolni, mivel az ingatlanok ára a ház átadására jellemzően 15-20%-ot emelkedik, ami 1-2 év alatt igen tekintélyesnek számít, főleg annak fényében, hogy a szerződéskötéskor elég csupán a vételár ötödét befizetni. Az új lakások később is szilárdan tartják értéküket és se a kiadásukkal, se az eladásukkal nem szokott gond lenni, azaz hosszabb távú befektetésnek is kiválóak.
2. Építőanyagok
Házainkban nem csak minden vadonat új, de modern és korszerű is. A falak, az ablakok és ajtók, vezetékek és csövek, liftek és kazánok, az elektromos hálózat és a világítás – minden, az utolsó szögig modern és korszerű, a szükséges tanúsítványokkal rendelkező építőanyag. Itt nincsenek váratlan csőtörések, elakadt liftek, megvetemedett ablakok, nyikorgó parketták, ahogy a régi házakban.
3. Fenntartás
Hála a kötelező előírásoknál igényesebb hőszigetelésnek és a házközponti fűtésnek, nálunk nem kell magas fűtési számlákat fizetni és a cirkó vagy a gázkonvektor javítási és karbantartási költségeivel sem kell számolni. Az egyedi hőmennyiségmérőknek és vízóráknak köszönhetően csak a saját tényleges fogyasztásunkat fizetjök, és a közös költséget sem duzzasztják olyan tételek, mint egy váratlanul szükségessé váló tetőcsere.
4. Fűtés és meleg víz
Házainkban központi, gáztüzelésű kazán gondoskodik fűtésről és meleg vízről, amely ma az egyik legköltséghatékonyabb megoldásnak számít és a lakóknak is a legkényelmesebb. A lakásokon belül minden helyiség hőmérsékletét saját igényeinkhez igazíthatjuk a termosztátok segítségével, a folyosókon lévő órákat a tulajdonos zavarása nélkül lehet leolvasni és így mindenki valóban a fogyasztása szerint fizet – kényelmes és takarékos megoldás.
5. Garancia
Házainkra és lakásainkra az épület átadásától számított 3 év teljes körű jótállást vállalunk, melyet kivitelező cégünk, a Nanette Construction Hungary Kft. teljesít. Itt nem fordul elő olyasmi, mint az úgynevezett “eladásra felújított” használt lakások esetén, hogy a friss festés vagy a csempe alatt ósdi vízvezetékek vagy elavult elektromos hálózat rejtőzik – mi a láthatatlan részek minőségéért és működéséért épp úgy felelünk, mint a láthatóékért. Ez a garancia pedig nem csak a lakásra, hanem az egész épületre, a közös területre, gépészetre, elektronikára is vonatkozik, a kazánoktól a burkolatokon át a tetőig – gyakorlatilag mindenre. Ha pedig probléma adódik, honlapunkon gyorsan és egyszerűen bejelentheti a hibát.
6. Hitelfelvétel
Egy új építésű lakásra – főleg a projektfinanszírozó banktól – általában egyszerűbben lehet hitelt felvenni, mint a használt lakásra. Itt nem fordul elő az a kellemetlen meglepetés, hogy az értékbecslő a tényleges vételár 60-70%-ára becsülje utólag a lakás értékét, a hitel biztosítékaként nem kell drága biztosítást kötni az ingatlanra, mivel minden épületünk biztosítva van, elég egy olcsó kiegészítő biztosytás is, ha egyáltalán szükség van rá. A hitelfelvétel során pedig ha bármilyen gond adódik, számíthat vevőkapcsolatunk segítségére, akik közvetlenül az Ön hitelügyintézőjével veszik fel a kapcsolatot és eljuttatják részére a földhivatal által érkeztetett szerződést, a társasház alapító okiratát vagy a tulajdonjog bejegyzéséhez hozzájáruló nyilatkozatot, sok időt és fáradságot takarítva meg ezzel Önnek.
7. Illetékkedvezmény
Új építésű lakás megvásárlása esetén komoly illetékkedvezményben részesül: az új lakások vételárának első 15 millió forintjára semmiféle illetéket nem kell fizetni, ami egy 15 milliós lakás esetén 740 ezer forintos megtakarítást jelent. (Teljes illetéket csak a 30 millió forintnál drágább új építésű lakásokra kell fizetni.)
8. Lakókörnyezet és életminőség
Ez az egyik legnehezebben megfogható, mégis legfontosabb szempont: egy új házban és lakásban egészen máshogyan érzi magát az ember, mint egy régiben, mintha egy 30 éves Ladából ülnénk át egy, a szalonból frissen elhozott autóba. A rengeteg kis probléma, mint a beszakadt ajtajú postaláda, a mocskos kuka, a mozgó kő a folyosón, a gurgulázó csövek, a fél tucat zárral szerelt, ráccsal védett bejárati ajtók, melyeket oldalakon át lehetne sorolni, hirtelen és egy csapásra megszűnik. A változást persze nagyon könnyű megszokni és szinte fel sem tűnik, amíg vissza nem látogatunk egy régi épületbe... Nem véletlen, hogy akik új lakást vásároltak, továbbköltözésük esetén is ragaszkodni szoktak az új építésű ingatlanhoz.
9. Lakóközösség
Az új lakásokat az önmagukra és környezetükre az átlagosnál jóval igényesebb emberek vásárolják. Házainkban elenyésző az esélye, hogy graffitivel találkozzon a falakon, kutyapiszokkal a liftben, betört üvegű folyosóajtókkal és este nem kell a szomszéd részeg ordibálását hallgatni. Itt igazi lakóközösség van, az emberek odafigyelnek egymásra és a házra is.
10. Személyre szabhatóság
Az építkezés korai fázisában vásárolt lakások esetén költségmentesen alakíthatjuk saját ízlésünknek megfelelően a lakást: az ajtók és a parketta színét, a csempe- és padlólap-családok közül szabadon választhatunk a kínálatból, de megválaszthatjuk az ajtók nyílásirányát vagy a dugaljak helyét is. Felár fizetése mellett pedig még szélesebb lehetőségek nyílnak egy valóban személyre szabott otthon megteremtésére.
11. Szolgáltatások
Míg a régi házakban a szolgáltatások általában kimerülnek a heti takarításban, az új házak a viszonylag sok lakásnak köszönhetően megengedhetik maguknak az állandó, professzionális takarítás mellett a gondnokot, a kertészt és a lakók döntése szerint a 24 órás állandó portaszolgálatot is. Így a ház és a kert mindig tiszta és rendezett, nincsenek kiégett villanykörték, nem kell félnünk, hogy hazatérve feltörve találjuk lakásunkat és baj esetén is azonnal számíthatnak a segítségre.
12. Tervezés
Az új épületeknek és lakásoknak meg kell felelniük a hatályos, szigorú és részletekbe menő építési előírásoknak és messzemenően figyelembe veszik azokat a a lakói elvárásokat, amelyek még egy-két évtizede sem voltak maguktól értetődőek: nem kell lépcsőzni a babakocsival, sötét, rosszul megviéágított folyosókon botladozni, nem lesnek be a körfolyosón járók a nappaliba vagy a konyhába, megvan a helye a mosó- és mosogatógépeknek és a bekapcsolt mikró sem veri le a biztosítéskot – az új házak sokkal biztonságosabbak, ergonómikusabbak, használhatóbbak és élhetőbbek, mint a sok évtizedes épületek.
13. Tűzvédelem
Minden házunkban füstérzékelő- és tűzjelző rendszer van kiépítve, amely közvetlenül a tűzoltóságra vagy a biztonsági őrséghez van bekötve, minden emeleten tűzcsap és tűzoltótömlő áll rendelkezésre baj esetén, az egyes épületrészeket tűzgátló ajtók határolják – ezzel semelyik 10-15 évesnél idősebb lakóház sem tudja felvenni a versenyt.
14. Vagyonbiztonság
Ez a régi házban lakók számára súlyos probléma gyakorlatilag ismeretlen házainkban, mivel az áétalunk beépített acéltokos, acéllemez biztonsági ajtók gyakorlatilag betörésbiztosak, a minőséget a MABISZ-tanúsítvány is igazolja – hacsak nem hagyjuk a lábtörlő alatt a lakáskulcsot, nem kell aggódnunk a betörők miatt. Azokat a házainkat pedig, ahol kamerarendszer, portaszolgálattal vagy biztonsági őrség működik, még a próbálkozó betörők is messziről elkerülik.
Nanette Construction
Nanette Real Estate Group
H-1066 Budapest Teréz krt. 46.
Tel: 06-1-472-2818 Fax: 06-1-472-2819